Ontdek de kwaliteit van Avek boxsprings

Heb je wel eens stilgestaan bij wat een boxspring nou eigenlijk zo bijzonder maakt? En wat is een van de betere merken boxsprings? Bij Alexander Slapen bieden we Avek boxsprings aan en dit merk staat bekend om zijn duurzaamheid en comfort. Deze bedden zijn niet alleen een goede basis voor optimale nachtrust, maar ook een slimme investering in je algemene gezondheid en welzijn. Voor goed functioneren overdag, heb je immers je uurtjes slaap nodig!

Wat maakt Avek boxsprings uniek?

Avek boxsprings zijn ontworpen met oog voor detail. Het merk focust volledig op kwaliteit. De boxsprings worden in Nederland gemaakt met gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Het resultaat is: optimale ondersteuning en geweldig comfort voor elk lichaam. Het unieke van het merk Avek ligt in de combinatie van handwerk en innovatie. Elke boxspring draagt bij aan die o zo belangrijke, verkwikkende slaap.

02wkn4pawtlx0ezfse0t

Bekijk direct al onze Avek boxsprings

De technologie achter Avek boxsprings

Avek gebruikt geavanceerde veertechnologieën zoals pocketveren en microveren die zich individueel aanpassen aan de eigenschappen van je lichaam. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde drukverdeling en vermindert draaien en woelen tijdens de nacht.

“Veel mensen onderschatten hoe de kwaliteit van hun huidige matras of boxspring is. In onze showroom laten wij iedereen graag het verschil direct VOELEN, met alle zintuigen.”

Jouw perfecte slaap begint hier!

Wil je weten hoe je de perfecte boxspring voor jouw slaapvoorkeuren vindt? Bij Alexander Slapen helpen we je met persoonlijk advies, inclusief een proefligsessie waarbij je meerdere boxsprings van Avek mag uitproberen. Zo maak je altijd de juiste keuze.

Hoe kies je de voor jou ideale Avek boxspring?

Het kiezen van de juiste boxspring hangt af van diverse factoren zoals je lichaamsgewicht, de gewenste stevigheid van de boxspring en je normale slaaphouding. Onze slaapexperts begeleiden je vervolgens bij het vinden van het bed dat perfect bij je past.

Proefliggen bij Alexander Slapen

Niets overtuigt meer dan de weldaad van een goed bed zelf ervaren. Wij nodigen je daarom uit om te komen proefliggen in onze showroom, waar je de verschillende modellen Avek boxsprings zelf uitprobeert. Ga liggen, draai een keer van je zij naar je rug en weer terug. Je voelt al snel welke Avek boxspring favoriet is. Valt je keuze op de Noflik? Of lig je toch comfortabeler op de Fier of Simmer? Jij kiest!

Boek hier jouw winkelbezoek

Ervaar het verschil in comfort

Wat kan een Avek boxspring betekenen voor jouw slaapcomfort? Laat ons je iets meer vertellen over de voordelen van deze topkwaliteit bedden.

De voordelen van een Avek boxspring

Met een Avek boxspring kies je voor een bed dat ondersteuning en comfort optimaal combineert. Van de stabiele basis tot de luxe afwerklaag, elk onderdeel van een Avek bed draagt bij aan een betere slaapkwaliteit.

Persoonlijk slaapadvies van Alexander Slapen

Bij Alexander Slapen geloven we dat een goed bed de basis is van een energieke dag. Onze slaapadviseurs helpen je dan ook graag met tips en advies op maat. Alleen op deze manier gun je jezelf de best mogelijk nachtrust. En dat verdien je!

2kbenmmr8jeuo1c410rm

Ontdek al onze merken boxsprings

Waarom kiezen voor Alexander Slapen?

Kies je voor de Avek boxsprings in het assortiment van bij Alexander Slapen, dan kies je voor meer dan zomaar alleen een bed. Je kiest voor een slaapervaring die geheel is afgestemd op jouw persoonlijke slaapbehoeften en unieke ligkarakteristieken.

Onze toewijding? Jouw nachtrust

Ons team staat voor je klaar om je de beste slaapoplossing te bieden. Van het moment dat je onze showroom binnenloopt tot de uiteindelijke installatie van je boxspring bij jou thuis. Bij ons koop je niet zomaar een bed of los matras: wij zorgen wij voor een totaalpakket en een zorgeloze ervaring.

Services die ons onderscheiden

Naast advies en proefliggen bieden we ook een full-service levering en montage. En met het voor jou op maat gemaakte slaapsysteem én onze comfortgarantie ben je verzekerd van jarenlang heerlijk slapen. Investeer met een goede Avek boxspring in je lichamelijke en mentale welzijn

Kom naar Alexander Slapen!

Een hele fijne winkel
Waar je als klant zijnde serieus wordt behandeld onder het genot van een kopje koffie. Zeker een aanrader.

Ted Kloosterziel