contact alexander slaapcomfort
icon Alexander Slaapkomfort
A-merken
icon Alexander Slaapkomfort
Slaapadvies
icon Alexander Slaapkomfort
Deskundig
icon Alexander Slaapkomfort
Top kwaliteit

Beddenzaak Dordrecht

Beddenzaak regio Dordrecht

Ben je op zoek naar een beddenwinkel in Dordrecht? Kom dan naar Alexander Slapen Barendrecht de slaapspecialist van regio Dordrecht. Bij ons vindt je een kwaliteits collectie van boxsprings, matrassen, bedbodems, slaapkamers en bed & badtextiel. Deze kwaliteits collectie bestaat uit de merken: Auping, Avek, Carpe Diem, Home Collection, Jonk, KM-Sleepline, Mahoton, Nolte, Pullman, Recor, Tempur, Vandyck en vele andere.

Beddenwinkel Alexander Slapen is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar in de regio gevestigd is. De familie Seip en medewerkers zijn niet alleen ervaren adviseurs, ze zijn ook sterk betrokken bij uw vragen en wensen. "Wij rusten pas als jij lekker en gezond slaapt" is niet voor niets één van onze motto's. Kom dat maar eens ervaren in de showroom, waar we uitgebreid de tijd voor je nemen. Want het kiezen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing die je niet zomaar even neemt.

Alexander Slapen Barendrecht de beddenspecialist van regio Dordrecht ligt op slecht 10 autominuten van Dordrecht.

Onze slaapzaak is makkelijk bereikbaar vanuit: Rotterdam, Europoort, Dordrecht, Hoeksche Waard, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Sliedrecht en de Alblasserwaard. Bij ons parkeer je gratis voor de deur! A15 afslag 20 Barendrecht/Rotterdam IJsselmonde

Neem contact op

vandyck dekbedden
Alexander Slapen
Steel & stockings kinks
Alexander Slapen