contact alexander slaapcomfort
icon Alexander Slaapkomfort
A-merken
icon Alexander Slaapkomfort
Slaapadvies
icon Alexander Slaapkomfort
Deskundig
icon Alexander Slaapkomfort
Top kwaliteit

Beddenzaak Hendrik Ido Ambacht

Beddenspecialist Hendrik Ido Ambacht

Slaapspecialist voor Hendrik Ido Ambacht. Alexander Slapen Barendrecht is ook de beddenwinkel voor Hendrik Ido Ambacht. Bij ons vindt men een kwaliteits collectie van boxsprings, matrassen, bedbodems, slaapkamers en bed & badtextiel. Zoek je merkbed? Ook voor Hendrik Ido Ambacht heeft beddenzaak Alexander Slapen een merkcollectie met de volgende merken: Auping, Avek, Carpe Diem, Home Collection, Jonk, Mahoton, Maxfurn, Nolte, Pullman, Serta, Tempur, Vandyck en vele andere.

Alexander Slapen is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar in de regio gevestigd is. De familie Seip en medewerkers zijn niet alleen ervaren adviseurs, ze zijn ook sterk betrokken bij jouw vragen en wensen. Slapen zit in ons DNA. "Wij rusten pas als jij lekker en gezond slaapt" is niet voor niets één van onze motto's. Kom dat maar eens ervaren in de showroom, waar we uitgebreid de tijd voor je nemen. Want het kiezen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing die je niet zomaar even neemt. Ervaar het verschil! 

Alexander Slapen ligt op ca. 10 autominuten van Hendrik Ido Ambacht.

Onze beddenzaak is makkelijk bereikbaar vanuit: Rotterdam, Europoort, Dordrecht, Hoeksche Waard, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en de Alblasserwaard. Bij ons parkeert men gratis voor de deur!

Neem contact op

vandyck dekbedden
Alexander Slapen
Steel & stockings kinks
Alexander Slapen