header pullman cornwall alexander slapen

Pullman Express

Pullman Leeds

Pullman Express

vanaf € 2899,-

Kiezen voor een Pullman Express boxspring is kiezen voor gemak. Want in slechts 4 stappen stel je jouw eigen Pullman Express boxspringset samen.

1. Kies je matras.

Een Pullman Express boxspring is standaard uitgerust met een 21 centimeter dikke pocketveren matras. Om u goede ondersteuning te bieden, is dit Pullman Express matras uitgerust met een in zeven zones onderverdeeld pocketveren interieur. Zowel uw hoofd, schouders, lenden als heupen worden hierdoor steeds correct ondersteund dankzij de ergonomische opstelling. De pocketveren staan opgesteld in een ‘honingraatstructuur’. Dit betekent dat de veren afwisselend in elkaar geschrankt staan opgesteld. Daardoor voelt u volledige ondersteuning. Tegen meerprijs is de Express boxspring leverbaar met matras Express Luxe deze is voorzien van een inside pocketveer. 

2. Kies je boxspring.

Bij Pullman heb je veel verschillende keuzes. Een luxe, dikke boxspring kan naar keuze vast of verstelbaar worden gemaakt. Het wordt afgewerkt met mooi gestoffeerde meubelstoffen uit de Iseo, Como of Garda collectie. Om de bedbodem als basis van jouw bed precies de uitstraling te geven die past bij jouw interieurstijl, kies je uit een selectie poten die de boxspring-look afwerken. 

3. Kies je comforttopper 

De spreekwoordelijke kers op de taart van het ligcomfort wordt geboden door het Pullman Express topdekmatras. Standaard wordt de topper voorzien met een vulling van goed ondersteunend comfortschuim. Een andere optie is om het ligcomfort soepeler te maken door te kiezen voor een latex, natuurlatex of een pocketveren topdekmatras. Alle Pullman comforttoppers zijn verkrijgbaar met split, deze optie zorgt ervoor dat u de matrassen in combinatie met een elektrisch verstelbare Pullman boxspring kunt gebruiken. De comforttopper kun je kiezen als twee aparte delen of als een groot geheel. Je kunt het topdekmatras ook gemakkelijk opmaken, keren en ventileren. Dit maakt jouw Pullman Boxspring Express écht compleet.

4. Kies je stijl.

Bij Pullman selecteerden we drie mooie en onderscheidende hoofdborden (leeds, Liverpool en London) voor je. Dit zorgt ervoor dat het boxspringbed perfect past in het interieur van je slaapkamer. Kies welk model aansluit bij jouw smaak en selecteer de meubelstof die de look van je slaapruimte compleet maakt.

Prijs vanaf € 2899 (160/180 x 200 cm) met hoofdbord Leeds.

Madison
Pullman Ottawa
Clevland
Charlotte