header pullman cornwall alexander slapen

Pullman Silverline & Goldline

pullman 3 cornwall alexander slapen

Pullman Silverline & Goldline

vanaf € 3698,-

Iedere Pullman Silverline en Goldline boxspring is leverbaar in diverse maten en ook over de stof of kleur hoeft men niet wakker te liggen, de Pullman stoffencollectie is zeer uitgebreid. 

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort. De boxsprings hebben een aangename hoogte (Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm) en zijn voorzien van een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt jouw lichaam een perfecte ondersteuning. Maar ook als je niet slaapt is de boxspring een aanwinst voor jouw slaapkamer. Met dank aan de ruime collectie stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl. Ook zijn er rijke details zoals dubbelnaads stikwerk. De Pullman boxsprings zijn te combineren met alle hoofdborden, matrassen en topmatrassen uit de Pullman collectie.

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik kun je moeiteloos de perfecte lighouding vinden. De verstelbare boxsprings hebben een comfortabele hoogte en veren van rand tot rand. Zo heb je op elke plek in bed dezelfde, hoogwaardige ondersteuning. Combineer je Pullman boxspring met een hoofdbord uit de uitgebreide collectie.

Prijs boxspring Silverline vanaf € 3598,-  160/180x200 cm met matrassen Silverline Premier en hoofdbord Detroit) 

Prijs boxspring Goldline vanaf € 4998,- 160/180x200 cm met matrassen Goldline Allure en hoofdbord Detroit)

Madison
Pullman Ottawa
Clevland
Charlotte