over ons alexander slaapcomfort
icon Alexander Slaapkomfort
A-merken
icon Alexander Slaapkomfort
Slaapadvies
icon Alexander Slaapkomfort
Deskundig
icon Alexander Slaapkomfort
Top kwaliteit

Over ons

Persoonlijk en professioneel slaapadvies, hoogwaardige bedden en matrassen, een breed assortiment: Alexander Slapen doet er alles aan jouw nachtrust te verbeteren. Een goed slaapritme draagt immers bij aan je kwaliteit van leven. Samen gaan we op zoek naar een comfortabele slaapoplossing op maat, zodat je iedere dag uitgerust opstaat.

Familiebedrijf

Alexander Slapen is opgericht in 1983 door Jan Seip. Vanaf het begin hanteerde hij een persoonlijke klantbenadering en investeerde hij voortdurend in nieuwe vakkennis op het gebied van techniek, functies en stijl. Zijn zoons Harold-Jan en Hans zetten zijn gedachtegoed voort toen zij in 2013 de beddenwinkel overnamen. 

familiebedrijf over ons alexander slaapcomfort
ideaal slaapsysteem over ons alexander slaapcomfort

Voor iedereen een geschikt slaapsysteem

Het warme gevoel en de open communicatie die we ervaren als familiebedrijf, stralen we ook uit naar onze klanten. Zo begint ieder bezoek aan onze winkel met een adviesgesprek, waarin we vragen naar je wensen en slaapwijze. Daarna krijg je uitgebreid de tijd om bedden te testen. Dankzij deze werkwijze komen we erachter welk slaapsysteem het beste bij je past. Of je nu een zij-, buik- of rugslaper bent, lichamelijke klachten hebt, het snel warm of juist koud krijgt, allergieën hebt: voor iedereen hebben we een oplossing. Bij chronische rug- of nekklachten werken we vaak samen met een fysiotherapeut, zodat we een slaapsysteem uitkiezen dat bijdraagt aan je herstel. 

Auping Stores

In de loop der jaren zijn we meerdere keren verhuisd: van Rotterdam naar Hoogvliet en van Hoogvliet naar Barendrecht. In 2013 breidden we de beddenwinkel aan de meubelboulevard in Barendrecht uit met een aangrenzende Auping Store. In datzelfde jaar namen we ook een Auping Store over in Spijkenisse. Auping is zeer vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort, -techniek en duurzaamheid. Matrassen worden bijvoorbeeld circulair geproduceerd. Dit motiveerde ons om Auping specialist te worden. Jaarlijks volgen we met ons team Auping trainingen, zodat we op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.  

vandyck dekbedden
Alexander Slapen
Steel & stockings kinks
Alexander Slapen

Slaapadvies is een specialisme

Steeds vaker verschijnen wetenschappelijke onderzoeken naar slapen, waaruit blijkt dat een goede nachtrust bijdraagt aan de weerstand. Onze producenten zijn daarom doorlopend bezig nóg betere slaaptechnieken te ontwikkelen. Het geven van slaapadvies is hierdoor ook een specialisme geworden. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we hierin zeer bedreven.

We hopen je snel te verwelkomen in Barendrecht of Spijkenisse. De koffie staat klaar!

goed slapen specialisme over ons alexander slaapcomfort